sábado, 28 de marzo de 2009

LA SENIA 3 DERTUSA 2

ENTRENADORS: ALFONSO LOZANO I JOAN VILLARROYAJUGADORS: JAIRO, GABRIEL, ORIOL, CARLOS, MIQUEL, JORDI ESCUBEDO, GERARD, FREDERIC, IVAN CAPITAN, JORGE, SERGI GUZMAN (capità).TAMBÉ VAN JUGAR: IU, PAU TOMÀS, ROGER, JOAN, RAÜL, ENRIC I JOSÉ JUAN.JUGADORS DEL PARTIT: Frederic i José Juan.GOLS: 0-1; 0-2; 1-2 Jordi Escubedo; 2-2 Gerard; 3-2 José JuanCRÒNICA:

Quan l'electrònic del camp de La Sénia, amb empat a dos gols, marcava el canvi del minut 59 al minut 60, José Juan agafava una pilota a la frontal de l'àrea i hàbilment feia una vaselina al porter que esdevenia en el gol de la victòria, a l'últim minut.Així doncs, victòria agònica dels seniencs en un partit marcat per la igualtat d'ambdós conjunts.El primer temps ha estat de domini altern, però el Dertusa ha merescut més i ha acabat amb un 0-2 a favor de l'equip tortosí.El segon temps ha estat un pèl diferent. La Sénia tenia el control de la pilota i el Dertusa sortia amb perill al contraatac. Molt aviat, Jordi Escubedo batia amb una bonic xut per dalt al porter. 1-2 i l'equip senienc crescut i amb motivació. Quan restaven deu minuts per a la finalització del matx, una molt bona jugada de José Juan, qui avui debutava com a jugador després de jugar tota aquesta temporada i la passada de porter (fent grans actuacions), la culminava Gerard batent per sota al porter del Dertusa. Molta emoció fins aquell moment en un partit de poc futbol, però de molta lluita. S'arribava així a l'últim minut de partit. Quan semblava que el marcador quedaria en empat, José Juan feia bona una gran passada a l'espai i, amb molta sang freda, feia una vaselina perfecta davant la qual res ha pogut fer el molt bon porter tortosí.Treballada victòria de La Sénia, que tot i el resultat positiu obtingut, ha deixat clar que queden moltes coses per treballar i per aprendre, però que les ganes de millorar, en el segon temps, han existit.