lunes, 16 de marzo de 2009

LA SENIA 3 AMPOSTA 2

UNA NUEVA VICTORIA Y UNA ESPERANZA PARA LA PROMOCION

ENTRENADORS: ALFONSO LOZANO I JOAN VILLARROYA
JUGADORS: JAIRO, GABRIEL (capità), PAU TOMÀS, MIQUEL, CARLOS, JOAN, IVAN CAPITAN, JORDI ESCUBEDO, RAÜL, GERARD I JORGE.TAMBÉ: JOSE JUAN, AITOR, ROGER, KIKE, QUIM I ENRIC.GOLS: 1-0 JORGE; 1-1; 2-1 GERARD; 2-2; 3-2 JORGEJUGADOR DESTACAT: JORDI ESCUBEDO I RAÜL.

CRÒNICA: Partit molt disputat i amb incertesa al marcador fins al final del partit. Els jugadors seniencs van jugar un partit molt seriós on va destacar la bona actitud i col·locació al camp. No es va veure un gran futbol, però sí molta lluita al terreny de joc.La primera part va ser de domini local, arribant-se a la mitja part amb 2-1 al marcador. Jorge obria el marcador definint davant del porter ampostí. Cinc minuts més tard, empatava l'Amposta amb una acció de rebot, després d'una bona intervenció de Jairo. Minuts més tard, Jairo evitava que l'Amposta s'avancés al marcador amb dues o tres intervencions de mèrit. Al minut 24 de la primera meitat, Gerard feia una jugada magnífica dintre de l'àrea que acabava amb una xut per dalt del porter i feia el 2 a 1, amb el qual s'arribaria al descans.Segona meitat molt disputada, on l'Amposta marcava primer en una acció que Jose Juan quedava venut. Quan quedaven cinc minuts per acabar el partit, Gerard driblà a dos jugadors dintre de l'àrea i cedí la pilota a Jorge qui, amb un bon xut creuat, decidia el partit a favor dels seniencs.Tres punts contra un rival molt difícil que en camp moment va perdre la vista al partit. Cada cop La Sénia mostra més ofici i es converteix en un equip difícil de superar. L'objectiu és seguir aprenent i divertir-se i, de moments, els xiquets ho estan aconseguint amb escreix. Enhorabona!