sábado, 26 de febrero de 2011

SANT JAUME 3 LA SENIA 6

SANT JAUME Alex, Pere, Adam, Pau, Gerard, Israel, Ivan. També van jugar: Leire

C.F. LA SÉNIA  Joan, Biel, Felix, Oscar, Ferran, Gerard, Madalin. També van jugar: Neus, Jordi, Dani.

Gols: 1-0 (8‘), 1-1 Ferran (19’), 1-2 Ferran (29’), 1-3 Neus (30’), 2-3 (32’), 2-4 Ferran (43’), 3-4 (44’), 3-5 Gerard (46’’), 3-6 Ferran (57’).

Parcials Quarts: 1-0/ 0-3/ 2-1 / 0-2

Incidències: Àrbitre: Josep Casanova Arques.

Partit on els seniencs al primer quart han estat superats desprès d’un horrible joc, i merescudament el Sant Jaume s’ha posat per davant al marcador. El seniencs han tingut poques ocasions i les poques ocasions han estat salvades pel porteràs Alex. Al segon quart els seniencs han despertat i han remuntat fins col·locar-se 1-3. El tercer quart els seniencs s’han confiat i el Sant Jaume ha retallat distàncies. L’últim quart ha tornat a ser groguet. El Sant Jaume no mereix estar a la classificació on es troba desprès de veure el partidàs d’avui.

A la fi els seniencs han aconseguit l’objectiu de sumar els punts per tal de ser matemàticament CAMPIONS ja que la propera setmana la Rapitenca descansa.

En definitiva, donar les gracies als jugadors per tal com s’han comportat aquesta lliga i ara els que ens queda serà disfrutar de la gran temporada que hem realitzat

I als pares també pet tot el recolzament rebut partit a partit.

El proper partit a casa ha de ser una festa!!!!