lunes, 7 de febrero de 2011

JESUS CATALONIA 3 LA SENIA 4

Mihai - Juan - J. Adell - Sergu - Jaume -J, Diego ,Alex ........ Steffi ,Renato, Joan Roca,Marc

Gols: Steffi , Joan Roca (2) ,Jaume

La Senia visitaba el camp del Jesus que anava classificat per sota de La Senia i que a la primera volta es va endur la victoria en el últim minut.

El partit comença en un gol matiner del Jesus degut a una errada defensiva de La Senia, despres al cap d´uns minuts Steffi empata amb un gol increible de fora l´àrea, fantàstic el benjamí.

El segon quart porta un joc de pressió per part del dos equips i aixó fer que s´adelantes el Catalonia 2 -1 però La Senia no es cansa i a la fi de la primera part la nova incorporació de l´equip de La Senia ,Joan Roca, comença a demostrar el que seria una gran exibició de joc .Va marcar el 2 - 2 rematant una pilota adelantant-se a la defensa local.

La segona part dominada per La Senia portant el joc quasi sempre porta noves jugades de la mà de Joan i de Jaume fins que en una de elles Joan es dribla a dos jugadors i assisteix a Jaume que li creua al porter i estableix 2 - 3 .

El Catalonia seguí insistint i trencant el fora de joc davant la sortida del porter visitant li tira per sota les cames i posa el empat de nou.

La Senia tenia confiança malgrat l´empat i feia molts de dies que esperava aquest partit i seguí intentant , dues faltes llançades per Joan que per poc sortiren per dalt, i finalment una clara jugada de penal que cap jugador tenia ganes de llençar el jugador de La Senia Joan Roca va executa amb veterania i posa el 3 - 4 definitiu.

Felicitats per als nois de Ramon Subirats que van creure sempre en aquesta victoria i donar-los més ànims per a seguir lluitant i formar-se com a jugadors i com a persones.