lunes, 14 de febrero de 2011

LA SENIA 2 DERTUSA 3

Mihai - Juan - J. Adell - Sergu - Jaume -J, Diego ,Alex ........ Steffi ,Samuel,Joel ,Renato, J. Roca, Pau, Marc

Gols: Jaume i J. Roca

Partit que no mereixia perdre La Senia davant d´un rival que va molt ben classificat i que l´empat hagués estat el resultat just.
La Senia comença apretant amb una sortida que en els primers 5 minuts porta el primer gol del partit. El Dertusa segui fent un bon joc i en una jugada individual feu l´empat , després va ser un intercanvi d´ocasions que amb més sort el Dertusa aprofita i marca el 1 - 2.

L´ equip local no va deixar el partit per perdut i a la fi del tercer quart J. Roca empata el partit amb un detall de qualitat posa el 2 - 2.

Finalment una execució d´una falta directa molt ben llençada deixa el 2 - 3 definitiu malgrat que en els últims minuts la Senia va fer un pal i Steffi tingué l´empat als seus peus però la pilota li marxa fregant el pal.

Bé , bona actitud davant d´un rival d´un altre nivell futbolistic.