sábado, 12 de febrero de 2011

LA SENIA 3 ALCANAR 1

Alineació: Eduard, Cristian G, Martí Vinyals, Xavi P, Dídac, Dani, Robert, Sergi, Pablo, Jordan i Joan Z. Suplents: Cristian S, Samir, Chis, Ramon i Sora.

Gols: Xavi P, Jordan i Joan

El partit ha començat bé per als locals, que en 20 minuts han establert un 2-0 en gols de Xavi P de penal i de Jordan en aprofitar una indecisió visitant. Encara s’ha posat millor quan l’Alcanar s’ha quedat en 10 homes i, a l’últim minut de la primera part, Joan ha fet el 3-0 que donava tranquil·litat. Tot i guanyar 3-0 i jugar en un home més el joc dels seniencs no ha estat molt bo. A la segona part els locals s’han dedicat a tocar la pilota i inclús s’hagués pogut fer el 4-0, però poc a poc els seniencs s’ha anat difuminant i l’Alcanar ha fet el 3-1 al contracop després de perdre una pilota a l’atac. D’aquí fins al final els seniencs s’han dedicat a aguantar el resultat. Avui no s’ha jugat bé, però s’han aconseguit tres punts importants de cara a aquest final de lliga tan emocionant en que els seniencs es situen quarts a la classificació en lluita dels llocs de promoció.