domingo, 20 de febrero de 2011

LA SENIA 3 JESUS Y MARIA 2

Alineació: Eduard, Cristian, Èric, Xavi P, Dídac, Dani, Robert, Martí G, Pablo, Chis i Joan. Suplents: Jordan i Samir.

Gols: Joan 2 i Dani

Partit vibrant entre el quart i tercer classificat en que els seniencs s’han acabat imposant per 3-2. A la primera part han hagut poques ocasions per part dels dos equips però els locals ho han intentat amb més insistència i Joan ha inaugurat el marcador fent un golas. En la segona part els seniencs han sortit adormits i el Jesús y Maria ha empatat el partit però pocs minuts després Dani tornava donar avantatja als locals. A falta de 5 minuts del final Joan ha fet el 3-1 en un xut per l’escaire i ja al temps afegit el Jesús y Maria ha el definitiu 3-2 en una rematada de córner.