domingo, 13 de febrero de 2011

RAPITENCA 3 LA SENIA 6

RAPITENCA “E”  Sergi, Bruno, Andreas, Tomàs, Ignasi, Alex, Andrei. També van jugar: Eric, Adrià, Ainat.

C.F. LA SÉNIA "B"  Joan, Fèlix, Biel, Oscar, Ferran, Roger, Gerard. També van jugar: Marc, Jordi, Neus.

Gols: 0-1 Gerard (2‘), 0-2 Gerard (3’), 1-2 Tomàs (19’), 1-3 Oscar (20’), 1-4 Ferran (31’), 1-5 Ferran (34’), 2-5 Tomàs (39’), 3-5 Alex (44’), 3-6 Ferran (48’).

Parcials Quarts: 0-2 / 1-1 / 2-2 / 0-1

Incidències: Àrbitre: Josep Casanova Arques

Els seniencs no han ofert un gran partit, tot i això han aconseguit sumar 3 punts vitals per seguir de prop el líder. Els nois de Pau Garcia han ofert una primera part bastant dolenta tot i anar per davant al marcador a la mitja part (1-3). Dos dels tres gols seniencs han estat per errades defensives dels rapitencs. A la segona part, esperonats al vestidor, han canviat una mica la dinàmica del partit i s’ha ampliat la distància al marcador. La Rapitenca ha retallat distàncies, però Ferran ha completat el seu hat-trick i ha tancat el partit amb el resultat de 3-6.