Buscar este blog

lunes, 21 de febrero de 2011

ROQUETENC 4 LA SENIA 5





Gols: Joan Roca 3 i Jaume 2

 
Fantàstic partit de La Senia que d´aquesta forma reafirma el seu bon moment de joc, el seu bon treball defensiu i la seva no decadència en el moment que li empaten el partit i la forma en que segueix lluitant per tal de tornar-lo a tombar.






El partit comença amb una sortida explosiva com la que demostra ultimament l´equip de La Senia ,de la ma del jugador que esta marcant aquest canvi de joc i aquesta actitud de no decaure en moments dificils.El Roquetenc s´adelanta però Joan Roca empata amb un gran gol i fica el 1 - 1.






La Senia tenia dues adversitats jugava com a porter el defensa Juan ja que el seu porter Mihai estava lesionat i l´altra jugar en camp de terra que potser sigui dels últims que queden.






Amb tot això La Senia de la ma d´un impresionant J. Roca va fer el 1 - 2, després el Roquetenc torna a empatar però ell duia el pes de l´equip i en un altra jugada de molta classe marca el seu " Hat- trick" particular i fica el 2 - 3.






Ja en l´ultim quart el Roquetenc sorti fort i busca l´empat fins que ho va trovar 3 - 3, però l´entrenador visitant havia preparat un segon plat de luxe per a la defensa local i no va fallar. La " Triple Jota" davant formada per J. Diego - Jaume -- Joan R. va ser letal de la ma d´ell vingué el 3 - 4 obra de Jaume i després el 3 - 5 també de Jaume. Al final del match i fora de temps el Roquetenc fica el definitiu 4 - 5.






Per part de la part técnica de l´equip donar les gràcies a les families pel suport rebut i per la confiança que han tingut en l´equip i als nois, perque heu demostrat que la millora es factible i que tots estem orgullosos de vosaltres. Anim i força La Senia!!!!!!!!!