sábado, 5 de febrero de 2011

LA SENIA 3 SANTA BARBARA 0

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Martí Vinyals, Xavi P, Dani, Robert, Cristian, Jordan, Sergi i Chis. Suplents: Cristian S, Samir, Ramon i Lleixà.

Gols: Xavi P, Dani i Samir

Partit amb molts de nervis al municipal de La Sénia que ha presentat un gran nombre d’espectadors que han animat a l’equip. A la primera part els seniencs han jugat molts nerviosos, amb precipitacions i indecisions i ,a més, s’ha sumat l’expulsió clarament injusta d’un jugador local. Tot i això, s’han tingut ocasions més clares que els visitants i s’ha marcat l’1-0, gol de penal de Xavi P. Als inicis de la segona part, tot i jugar amb deu, s’ha millorat el joc i prompte s’ha aconseguit el 2-0 en un bon xut de Dani de dins de l’àrea. Els visitants per la seva part han tingut una clara ocasió (regalada per l’àrbitre ja que era un fora de joc clamorós) però l’han desaprofitat i, poc després, Samir ha fet el gol de la tranquil·litat en aprofitar una bona passada de Chis. Amb el partit decidit, un altre senienc ha estat expulsat innecessariament.