Buscar este blog

jueves, 5 de noviembre de 2009

PERELLO 4 LA SENIA 1

Alineació: Jesús, Éric, Quim, Xavi Garcia, Blai, Robert, Dani, Joan, Ferran, Sergi Bel i Marc. Banqueta: Tomàs i Dani Cula, els dos van sortir a la segona part.
Partit disputat amb molt de vent, i, la primera part, amb el vent en contra, de manera que el partit es va començar a perdre quan el Perelló va guanyar l'elecció de camp. Gol dels locals al minuts 2 i 6, els dos pel mateix motiu: el vent dificulta el rebuig de la pilota per part de la defensa visitant que, pràcticament, habilita el davanter local amb el número 10 per marcar. A més a més, la Sénia havia sortir sense tensió, i aquest dos gols ràpids van crear desconcert, no es jugava la pilota per baix i a penes es passava del mig camp. El tercer gol local va arribar al minut 18. Llavors l'equip va començar a estirar-se i al minut 25, després d'haver tingut ja una molt bona ocasió per marcar, va arribar el gol de Dani amb un xut de fora l'àrea. Es van crear dues ocasions més que no es van aprofitar, i aquí hagués pogut canviar el partit. Al minut 35, en una contra i amb posició molt dubtosa, el 10 local va marcar el seu quart gol.A la segona part, i amb el vent a favor, la Sénia no va saber ni va poder remuntar i es van donar poques ocasions per moure el marcador tant per l'equip de casa com per als visitants.

DESDE PERELLO DICEN......
partit molt marcat pel vent, que a la primera part ha estat favorable als locals, cosa que s'ha aprofitat per a que l'Oriol marqués 3 xixarros. La Senia ha respòs amb un gol, però Oriol inmediatament ha fet el quart dels perellonencs...La segona part ha estat anti-futbol total... Una o dos ocasions nomes per a cada equip... i poca cosa mes, pilotada amunt i au...Los tres punts s'han quedat a casa, que es lo important!


En este enlace encontraran
RESULTADOS JORNADA
CLASIFICACION ACTUALIZADA
PARTIDOS JUGADOS POR EL EQUIPO JUVENIL
BASE DE DATOS DE LA CATEGORIA JUVENIL
DATOS DE OTRAS TEMPORADAS


http://www.seniacf.com/HTML/Juveniles/JUVENILESDATOS.HTML




RESULTADOS DE LA JORNADA SEGUNDA DIVISION
http://www.icompeticion.com/ic/1/5/82/index.asp