viernes, 27 de noviembre de 2009

ALDEANA 3 LA SENIA 1

Eduard, Fran, Rafa, Oriol (Sergi Bort), Xavi P., Dani, Pablo, Joan, Jordan (Pau), Joan Marc, Ferran.
Gols: 1-0; 2-0 (p); 3-0; 3-1 Jordan Notes: A falta de 25 minuts per l'acabament del partit l'arbit s'ha lesionat totsol i s'ha suspés el partit. El partit es jugarà el proper dissabte. La Sénia jugava amb deu jugadors per l'expulsió de Pablo al minut 2 de la segona part. Mala actuació arbitral.

LA VISION DESDE LA ALDEA
Partit on els de l'Aldeana apretaven molt, Dani al minut 8 adelantava als locals.Els locals seguien insistin i presionant mol a l'area de la senia, aixo fea que un defenso la toques amb el bras i l'arbitre assenyales penalti. Albert Alegre no fallava dels 11 metros.Més tart Dani Andreu tornaria a marcar, el seu segon gol, el 3 al marcador. I quan quedava 1 minut para que finalises la primera part, la Senia marcaria el gol visitant.La segona meitat el partit s'ha igualat mes...pero la defensa local ven atenta fea quels seniencs no arrivesin. Quan quedaven 25 minuts per finalizar el matx, l'arbitre del partit, cau i es torsa el tobillo i aqui es va finalitza el partit. Els 25 minuts que es resten es jugaran el proper cap de setmana (disapte). Anims a l'arbit i ques recupere!!