jueves, 19 de noviembre de 2009

FLIX 3 LA SENIA 2

Alineació: Jesus, Xavi Garcia, Èric, Xavi, Sergi Bort, Dani Forné, Sergi Bel, Joan, Ferran, Tomàs i Marc. Banqueta: Dani Cula.
El partit es va decidir per la major eficàcia de cara a porta del locals, que van aprofitar la majoria d'oportunitats de gol, mentre que per part de la Sénia ben just una tercera part de les ocasions clares van acabar en gol. Els locals van apretar de sortida a un equip de la Sénia contemplatiu, a veure-les venir. Així van arribar els dos primers gols locals: el primer de penal, el segon d'un fort xut de dins de làrea. Poc a poc la Sénia es va estirar i va marcar el primer després d'alguna ocasió fallada: un gol de cap d'Èric en una sacada de banda. Fins a la mitja part el domini era dels visitants, que van tenir ocasions per empatar però sense treure'n profit. A la segona part, una altra vegada els locals van sortir en força i els visitants, adormits. Així, el tercer gol local el van fer en pròpia els seniecs en un corner en curt que es cola pel primer pal, després que la toqui un jugador de la Sénia i dos defenses més no encertessin a rebutjar. Llavors la reacció de la Sénia va dur l'empat, 3-3, un gol de Ferran i l'altre de Marc des de la banda i sense angle, i la possibilitat de decidir en les ocasions que va tenir, principalment dos u contra u davant del porter; però una altra vegada els locals van estar més encertats i van marcar, el quart després d'una pèrdua de pilota al mig del camp, i l'ultim amb una paret que va deixar el davanter sol davant del porter. Quedaven 10 minuts que la Sénia no va saber aprofitar.