jueves, 12 de noviembre de 2009

SANTA BARBARA 5 LA SENIA 2

Alineació: Porteria: Jordi Dauden / Aleix Tortajada
Jugadors: José Hernandez, Pol Sababé, Sergi Aparicio, Jordi Querol, Marc Cabanes, Gerard Fábrega, Daniel Martínez, Albert Abella, Samuel Gallardo i Renato Ille.

1r.Quart: 1-0 . Ben jugat i defensat amb molt bona intervenció del porter Jordi D. llàstima que a l’últim minut i ha hagut embolic i ens hem marcat en pròpia porta.

2n.Quart: 0- 0. Quart amb molt bona defensa i bones oportunitats però sense èxit.

3r.Quart: 2-1. L’equip continua amb la mateixa tàctica, ha marcat el gol Pol amb un xut fort i directe a porteria. Falta una mica d’empenta.

4r.Quart: 2-1. La primera oportunitat ha arribat de mans de Sergi que l’ha aprofitat sense deixar-la escapar.

En definitiva, no ha estat un bon partit però els jugadors no perden la moral, son forts i segueixen lluitant, quan tenen oportunitat de gol ataquen. La setmana vinent més.