jueves, 5 de noviembre de 2009

LA SENIA 8 ALCANAR 8

Alineació: Porteria: Jordi Dauden / Dani Martínez
Jugadors: José Hernandez, Pol Sababé, Sergi Aparicio, Jordi Querol, Marc Cabanes, Gerard Fàbrega, Lluis Capitan, Daniel Martínez, Albert Abella, Aleix Tortajada, Samuel Gallardo i Renato Ille.

1r.Quart: 0-1 Quart molt intens, des del primer minut han sortit amb moltes ganes de jugar, han defensat molt bé la porteria i només han deixat passar un gol a l’equip contrari que també jugava amb força. Hem tingut ocasions de gol merescudes, però s’han fet esperar.

2n.Quart: 3-2 Amb més nervi i un joc més intens han arribat els gols de la mà de José el 1r. i Renato els dos següents. L’equip contrari a contraatacat marcant 2 gols; hi ha hagut nervis al camp i sobretot a les grades; però el més important és al camp de joc, que han sabut defensar i parar els peus.

3r.Quart: 3-0 Aquest quart ha estat brillant, atac dels jugadors des del primer minut, Renato ens ha fascinat amb una escapada de mig camp tot sol amb la pilota, xuta i gol! Després Pol ha marcat el segon amb pilota parada de falta, ha estat un xut fort i directe a porteria. El tercer gol ha estat obra de Sergi que ha aprofitat un bon pas per poder marcar a porteria.

4r.Quart: 0-1 Ha estat llàstima que en aquest quart no haguem pogut rematar el partit. Ens hem quedat amb 1 punt; l’ Alcanar ha marcat i La Sénia , que ha sabut dominar la porteria amb bones parades, no ha pogut marcar cap gol.
Encara que el resultat no ha estat el desitjat, els jugadors s’esforcen i en deixen passar ben poques. Tenim un equip lluitador, això no ho podem negar