jueves, 29 de octubre de 2009

ULLDECONA BLANC 4 LA SENIA 2

JUGARON :Jordi Dauden (Portero), Jordi Querol( Portero/jugador), Pol Sabaté, Sergi Aparicio, Gerard Querol, Marc Cabanes, Jose Hernandez, Lluís Capitan, Daniel Martínez, Albert Abella, Aleix Tortajada, Renato i Samuel.

Avui ha estat un partit difícil, en el que els jugadors durant els dos primers quarts estaven una mica endormiscats, i el porter d’ Ulldecona tot s’ha de dir, ha fet un partit formidable; sense desmerèixer els nostres Jordi D. i Jordi Q. Que també han salvat ocasions de gol perilloses.

1r.Quart: 1-0 al minut 11, els nostres jugadors en poc joc, han defensat bé, però els ha faltat força.

2n.Quart: 2-1 Els jugadors de l’equip contrari han atacat ràpid i La Sénia ha continuat jugant sense estar molt centrada, tot i així, Dani ha marcat un gol amb un xut fort i directe amb caràcter.

3r.Quart: 1-1 El partit ja comença a animar-se i La Sénia lluita i defensa molt bé el partit. Lluís ha marcat el segon gol, pilota alta des del lateral . Llàstima que en l’últim minut ens han marcat el gol de l’empat!

4r.Quart: 0-0 Encara que el partit ja estava perdut, els jugadors no han perdut l’ interès i han continuat defensant sense deixar passar cap gol.