LA SENIA 2 JESUS 2

Entrenadors: David Mingorance i Albert VillarroyaJUGADORS: JAIRO, ORIOL, MIQUEL, JOEL, ÀLEX, RAUL, ENRIC, AITOR, QUIM, MIRÓ I JOEL APARICIO. TAMBÉ: MIHAI, JUAN, ADRIÀ, ROGER, GABI, MARC I PAU.
GOLS: 1-1 Gabi; 2-1 Quim.

DESTACAT: Enric
Partit igualadíssim, el disputat dissabte passat a l’estadi municipal de La Sénia. La primer part no va tenir un clar dominador, encara que l’equip senienc va tenir al seu rival tancat a la seua àrea la major part del temps. No obstant, en l’única ocasió de perill del Jesús, va arribar el 0-1, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part. En tornar del descans, es va veure un altre partit, amb moltíssima més agressivitat i bon joc per part del nostre aleví, clarament motivat després de la xerrada dels tècnics. Així, d’aquesta manera, amb els gols de Gabi al minut 47, i de Quim al 55, es va aconseguir donar la volta al marcador. Quan millor joc estava mostrant el conjunt senienc i es donaven per assegurats els tres punts, va arribar una inesperada relaxació, que va fer que el Jesús es fés amb el control de l’esfèric, i acabés empatant el partit al temps afegit, a l’últim segon!Així doncs, podem dir que ja hem conegut la mala sort en persona, en forma d’un gol d’aquells que tant molesten a jugadors, tècnics i afició de l’equip perjudicat. Esperem no tornar-la a trobar...