Alineació: Marta Vila Laura Fonollosa Maria Vidal Paula Abella Sandra Verge Sarai Girona Mireia Cortes.
SuplensLea Fernandez Tania Adell Miriam Serrano Raquel Garcia
GOLS --> min.3 - 0.1 min.24 - 1.1 (Saray) min.47 - 1.2
A destacar: La gran actuació de Saray com a portera, davant l'expulsió de Marta
LA VISION DESDE LA RAPITA
Bon partit de les rapitenques a un camp sempre complicat. La primera part s'ha acabat amb 1-1, s'han avançat les rapitenques en una falta executada per Aida i, faltant poc per a la finalitzacio del primer temps empata La Sènia en lo primer xut a porta de la primera part. Als 5-6min de la segona part, una delantera de la Rapitenca es queda sola amb la portera, la regateja no pot fer gol ja que es agarrada per la guardameta. És expulsada per ser ocasio manifesta de gol, la falta, sense consequencies, surt molt desviada. La ultima mitja hora ha estat un asedi visitant, on han hagut fins a 6 ocasions clares per avançar-se. A falta de 10min, un fort xut d'Alba, posa el definitiu i just 1-2. Les marineres aconseguixen la primera victoria de la temporada donant una bona imatge, llastima la efectivitat, ja que sino hagues estat un resultat mes tranquil. Destacar la portera que ha entrat per la expulsio de la seua companya, ha estat la millor del seu equip en diferencia.