Entrenadors: David Mingorance i Albert Villarroya
JUGADORS: JAIRO, GABI, ROGER, JOEL, ADRIÀ, RAÜL, JUAN DIEGO, MARC, QUIM, MIRO I CAPI. TAMBÉ: MIQUEL, ORIOL, ÀLEX, ENRIC, AITOR, JAUME I JOEL APARICIO.
GOLS: 2-1 Capi; 3-2 Miquel; 3-3 Capi; 3-4 Capi.
DESTACAT: Capi.

L’aleví del Roquetenc i de La Sénia han protagonitzat un partit frenètic que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. El marcador ha estat en constant moviment, ja que ha hagut un continu intercanvi de gols. El partit ha començat de la pitjor manera possible per al conjunt visitant, ja que al primer minut ha encaixat el primer gol del partit. La cosa encara ha empitjorat més quan ha arribat el segon gol del Roquetenc. No obstant això, poc a poc, el nostre aleví s'ha anat fent amb el control del partit, fins que ha obtès una merescuda recompensa escurçant les diferències, mitjançant un gol de Capi. Quan millor pintava el partit, ha arribat el tercer gol del Roquetenc en una jugada aïllada, que no ha sabut defensar l'equip visitant. Amb 3-1 s'ha arribat al descans amb la sensació de què la remontada era possible, ja que La Sénia estava donant mostres de poder traure el partit. Aquestes sensacions s'han confirmat quan, en un espectacular inici de la segona part, l'aleví de La Sénia ha remontat el partit gràcies a dos gols de Capi i un de Miquel. Quan pareixia que els tres punts viatjarien cap a La Sénia, han arribat dos gols seguits de l'equip local a falta de pocs minuts per al final del partit. Tot i això, la Sénia ha continuat lluitant fins a l'últim minut i ha tingut una gran ocasió que no ha pogut acabar en gol. En definitiva, l'equip continua creixent, continua tenint moltes ocasions de gol, continua dominant els partits, però, el errors defensius no estant permeten traduir la bona imatge de l'equip en victòries.