viernes, 9 de octubre de 2009

LA SENIA 4 ATMELLA 2

Mitja part: 1-1El juvenil B ha resolt bé el seu primer partit de lliga. Se li ha complica quan l'Ametlla s'ha avançat al minut 10 després d'una pilota llarga que la defensa local no ha encertat a rebutjar, i després de que la Sénia hagués tingut dues bones ocasions per avançar-se.Després d'algunes ocasions més per als locals, Jordan ha empatat en creuar una pilota al segon pal. Davant de la millor tècnica local, els visitants oposaven la seva superior fortalesa física, però ja la primera part hagués hagut d'acabar amb avantatge per als locals, tant per corners, com per possessió de pilota, com per ocasions de gol clares: 6, davant de les tres dels visitants. A la segona part, un gol en pròpia porta del visitants i un altre de Ferran han fet pujar el 3-1 i pareixia porta la tranquil·litat fins el 3-2, després d'una altra pilota llarga mal resolta. El 4-2 de Xavi Garcia a passe de Tomàs ha resolt un partit que aquesta segona part ha sigut encara més dels locals, que també han acabat el partit més sencers físicament que els rivals.
Alineació: Chis, Joel, Blai, Xavi, Èric, Robert, Dani, Ferran, Joan, Sergi i Jordan. Suplents: Xavi Garcia, Tomàs, Jordi, Marc (tots han sortit a la segona part)