martes, 25 de enero de 2011

LA SENIA- SANTA BARBARA

C.F. LA SÉNIA. Joan, Biel, Felix, Oscar, Ferran, Roger, Gerard. També van jugar: Marc, Jordi, Neus.

SANTA BÀRBARA: Ferran, Josep, Aleix, Miquel, Jordi, Miguel, Enric. També van jugar: Joan Marc, Tàrrega, Didac, Constantin.

Gols: 1-0 Ferran (2 ‘), 1-1 Jordi (5’), 2-1 Oscar (6’), 3-1 Gerard (8’), 3-2 Jordi (14’), 4-2 Oscar (26’), 4-3 Jordi (32’), 4-4 Enric (34’), 5-4 Oscar (46’).

Parcials Quarts: 3-2 /1-0 / 0-2 / 1-0

Incidències: Àrbitre: Javier Agustín Costa. TG: Constantin del Santa Bàrbara(4t quart)

Quin gran partit van poder viure els espectadors del municipal senienc en el seu primer dia de funcionament desprès de la col·locació de la gespa artificial. El partit es preveia emocionant, ja que s’enfrontaven els segon i el tercer classificat. Al primer quart ja es va posar en evidència que els dos equips volien la victòria. Va ser la Sénia però qui va inaugurar el marcador mitjançant una jugada individual de Ferran. Els blaugrana empataven als poc instants desprès d’una badada defensiva senienca. Oscar de cap i Gerard avançant-se al porter augmentaven la diferència per als seniencs, però Jordi mantenia viu el seu equip amb un altre gol. El segon quart molta igualtat que desfeia Oscar al aprofitar un rebuig del porter desprès d’un potent xut des de fora de l’àrea de Marc. A la mitja part 4-2 per als groguets. A la represa, els planers van sortir a per totes i en 4 minuts van igualar el marcador a 4 mitjançant Jordi i Enric. L’últim quart es presentava emocionant, el marcador estava empatat i els dos equips volien la victòria. Els seniencs van sortir a per totes i desprès d’una jugada col·lectiva Oscar desfeia l’empat al minut 1 de l’últim quart. D’aquí fins al final ocasions a les dues bandes però la més clara per als blaugrana amb un xut que atura Joan.

A la fi, victòria senienca que els serveix per seguir en llocs privilegiats.