Buscar este blog

sábado, 22 de enero de 2011

LA SENIA 8 AMPOSTA NEGRE 8

Alineació: Jordi Dauden, Aleix Tortajada, Daniel Martínez, Jose Hernández, Pol Sabaté, Jordi Querol, Enric Querol, Gerard Fàbrega, Lluís Capitan i Marc Cabanes.


Per ser el primer dia que estrenàvem gespa artificial ens hem quedat una mica curtets i no hem pogut guanyar el partit. El primer quart ha anat fantàstic, Enric ha marcat el primer gol i Lluís dos més. Ja al segon quart Enric ha tornat a obrir marcador, però l’Amposta ha aprofitat una ocasió de gol i no l’ha perdut; d’aquesta manera l’equip contrari s’ha crescut i el tercer quart l’hem deixat perdre. Aquí han començat els nervis i les ocasions arribaven però no volien entrar, els jugadors ha lluitat per poder aconseguir un gol, però no ha estat possible. Hem empatat.



Hauríem de recordar que els xiquets van al camp a jugar i passar-ho bé, que no haurien d’entendre el joc com a una rivalitat absoluta, que van a jugar, però també a divertir-se i els pares som, els que els hi hem d’ensenyar a ser educats, amb ells mateixos i amb els contraris. Em sap greu que avui no ha estat així...avui a les grades i a la gespa, s’han viscut moments de tensió, dins del grup de pares d’Amposta hi ha hagut gent molt mal educada, (normalment sempre hi ha algú que dona la nota en contra dels demés) aquest és el problema....els xiquets fan el que veuen fer als pares...per tant, pot ser que el primer que hem de fer, és educar als pares per a que els nens aprenguin que és el respecte.



1Quart: 3-0 Gols: Enric (1), Lluís (2)

2Quart: 1-1 Gols: Enric

3Quart: 0-1

4Quart: 0-0