sábado, 29 de enero de 2011

LA SENIA 4 PERELLO 1

Alineació: Eduard, Dídac, Èric, Xavi P, Cristian, Dani, Pablo, Martí Gavaldà, Sergi, Pablo i Chis. Suplents: Joan Zaragoza, Martí Vinyals, Samir i Lleixà.

Gols: Martí Gavaldà 2, Pablo i Joan Z

Primer partit del juvenil al nou camp d’herba artificial del municipal de La Sénia amb un bon partit dels seniencs que s’han imposat amb claredat davant el Perelló. Els seniencs han sortit amb molta intensitat i als primers minuts ha arribat el primer gol obra de Martí rematant de cap un bon centre. Poc després Pablo ha fet el 2-0 de penal, resultat amb el que s’ha arribat a la mitja part tot i les nombroses ocasions dels seniencs mentre que el Perelló no ha fet cap jugada de perill. A la segona part els seniencs han sortit amb la mentalitat de fer-ne un altre i als primers minuts ha arribat el 3-0 de Martí. Amb el partit controlat, una badada ha permès que els visitants marquessin el 3-1 però molt poc han durat les possibilitats dels visitants ja que Joan pocs minuts després ha fet el 4-1 després d’una bona jugada personal. D’aquí fins al final ocasions i més ocasions per als seniencs però sense acabar de materialitzar-les.