lunes, 10 de enero de 2011

LA SENIA 3 GANDESA 3

Mihail - Samuel - J. Adell - J . Diego- Alex -Ferran- Jaume.......Sergu , Steffi ,Renato, Marc

La Senia començava dominant el partit amb un gran gol de Alex des de fora de l´ àrea però a la fi del quart el gandesa empata el partit amb una vaselina que agafa el porter local avançat.

En el segon quart l´ equip local sorti fort i amb dos contracops el davanter Jaume marcar primer el 2-1 gràcies a una molt bona incursió per la banda de Ferran Tiscar, i després aprofitant una badada de la defensafeia el 3-1.

L´ultim quart de La Senia fou desastros falla dos ocasions clares de un contra un davant el porter i el Gandesa amb més sort i aprofitant unes errades de la defensa i el porter marca dos gols i s´endugué un punt.