domingo, 16 de enero de 2011

ALDEANA 2 LA SENIA 6

ALDEANA: Carlos, Felip, Pau, Qualid, Quim, Hector, Raul. També van jugar: Jouhaid, Xavi, Jordi, Ricardo, Bryan, Lucas, Sergi.

C.F. LA SÉNIA. Joan, Marc, Felix, Oscar, Ferran, Jordi, Neus. També van jugar: Gerard, Roger, Alex, Raquel.

Gols: 0-1 Ferran (20’‘), 1-1 Raul (9’), 1-2 Gerard (21’), 1-3 Oscar (p) (23’), 1-4 Felix (46’), 1-5 Oscar (52’), 2-5 Raul (p) (54’), 2-6 Oscar (59’).

Parcials Quarts: 1-1 /0-2/ 0-0 / 1-3

Incidències: Àrbitre: Jordi B.

CRÒNICA:

La Sénia ha sortit endollat i als 20 segons s’ha avançat al marcador mitjançant una bona jugada per banda que ha acabat Ferran. El partit ha continuat sent de domini senienc i no ha sapigut encertar en les ocasions que ha tingut i ha sigut l’Aldeana qui en una errada defensiva a marcat l’empat. El segon i tercer quart han estat dominats pels seniencs que. A l’ultim quart el senienc Oscar ha agafat la batuta dels seus i els ha conduït fins la victòria.