domingo, 16 de enero de 2011

LA SENIA 1 RAPITENCA 1

Alineaisó: Eduard, Dídac, Èric, Marti Vinyals, Cristian, Xavi, Robert, Jordan, Pablo, Sergi i Chis. Suplents: Joan Zaragoza i Samir.

Bon partit el jugat avui contra la Rapitenca que ,per ocasions, els seniencs han merescut la victòria. En la primera part, els seniencs han jugat amb molta intensitat i molt concentrats en defensa. En una falta a pocs metres de l’àrea, Pablo l’ha sacat ràpidament cap a Jordan que s’ha quedat tot sol davant del porter i ha establert l’1-0. Fins a la mitja part, s’ha defensat bé i s’han tingut fins a dues ocasions clares per marcar. En la segona part, els seniencs han començat tenint vàries ocasions però el partit no s’ha sentenciat i ha sigut la Ràpita qui ha empatat en una jugada dubtosa protestada pels jugadors seniencs. D’aquí fins al final ocasions per part dels dos equips que no han sabut materialitzar-les. En resum, bon partit i bona actitud dels seniencs contra un dels equips forts de la categoria.