lunes, 17 de enero de 2011

L´ Atmella de Mar 3 La Senia 0

Mihail - Marc - Juan - J. Adell - Sergu - Jaume -J, Diego .........Alex ,Samuel, Steffi ,Renato, Pau , Aparicio

La Senia visitava un camp difícil, el del quart classificat. En el primer quart mostra molt bona imatge amb una nova disposició táctica que posa més pressió en el mig del camp i així tingué més soltura per tal d´arribar a porteria en facilitat. De fet dos clares ocasions de un contra un amb el porter , no van servir per a que La Senia s´adelantes al marcador, com sempre amb aquesta ratxa de mala sort porta que en els últims minuts se li escapes una pilota al porter visitant i L´Atmella s´adelantes al marcador.

El 1 - 0 es mantingué fins a finals del tercer quart degut a que el partit l´estava aguantan bé malgrat que una bona jugada individual quasi al final portar el 2- 0 .

La Senia no va deixa que el partit se li escapes i fins i tot faltant 7 minuts per la fi del match estavella una pilota al travessser obra de J. Diego que hagués estat el 2-1, peró no fou així i en dos minuts l´equip local tingué la sort que no va tindre La Senia i va fer el 3-0 definitiu.

No em cansaré de donar molts ànims a l´equip Aleví A de La Senia qu al final conseguirà estar al lloc de la classificació que li toca .