DIEGO; PALLARES, J.FERRERES, FELIPE, JUANJO; JOTA, JOFRE, RAUL, JOAN GINER, ALIN I OSCAR GRAU.
GOLS:
1-0 JOAN GINER
2-0 JOAN GINER

Bon partit del C.E. Rossell que ha guanyat un partit més al seu camp.
La primera part ha acabat 0-0. Els visitants han tingut alguna oportunitat clara de gol, però les ocasions més clares han sigut per al Rossell.
Els dos gols de l’equip local han arribat a la segona part, obra de Joan Giner. El primer ha arribat desprès d’una jugada embolicada dins de l’area on Joan ha pogut empalmar un baló que ha quedat solt. El segon ha sigut un golàs, bona jugada on Jota ha centrat un baló per la dreta i Joan Giner ha rematat amb el cap.
Ha sigut un partit prou net amb dos dels millors equips de la categoría (tercer contra quart), on els nombrosos aficionats que han anat al camp de “La Planeta” han pogut disfrutar d’un molt bon partit de futbol.

La semana que ve els homes de Campos visitaran el camp de Cinctorres.