martes, 11 de mayo de 2010

CINTORRES 1 ROSELL 5

EQUIP TITULAR: Diego, Pallarés, Juanjo, Javi Ferreres, Felipe, Sam, Raul, Alin, Joan Giner, J.J. i Oscar Grau.
GOLS; 0-1 P.P.(Propia porta) 2’, 0-2 Joan Giner 58’, 0-3 Joan Giner 60’, 1 -3 (penalti)70’, 1-4 Oriol 80’ i 1-5 J.J. 85’
El C.E.Rossell es va desplaçar a Cinctorres per a disputar el penúltim partit de lliga i l’últim fora de casa.El nostre equip després de la victòria a domicili per 1-5 s’assegura el 3er lloc en la taula classificatòria que el fa molt meritori.El partit jugat al camp de “Pla de Michull“ de Cinctorres va tindre dues parts totalment diferenciades. Uns primers 45 minuts de partit amb moltes imprecisions per part dels dos equips i amb joc molt directe, i amb un C.E.Rossell amb molt poca intensitat i uns segons 45 minuts on l’equip va sortir amb un altra cara i es va veure una actitud totalment canviada dels jugadors que van sortir clarament a pel partit, i que es va reflectir ràpidament en el marcador on en 15 minuts ja guanyava l’equip visitant 0-3 amb un hat-trick de Joan Giner, el primer amb l’ajuda d’un contrari.Minuts més tard va arribar el gol del Cinctorres mitjançant un penal que va parar en un primer instant Diego però que el rebuig el va aprofitar el contrari pera fer el gol de l’honor.
Aquest gol no va inquietar en absolut al C.E.Rossell, que va seguir amb la mateixa serietat i gran actitud de tota la segona part i en els últims 15 minuts de partit va acabar de demostrar la seua superioritat amb dos gols més, un per part d’Oriol després d’una gran jugada tant col·lectiva com personal i el cinquè i últim gol de la tarde obra de JJ.El resultat hauria pogut ser més ampli si un gran xut de fora de l’àrea de Llorenç no hauria tingut la mala fortuna de estavellar-se en la mateixa creueta de la porteria i posteriorment botar en la mateixa línia de gol.Per últim indicar que el pròxim diumenge dia 16 de maig es disputarà al Camp Municipal de la Planeta de Rossell l’últim partit del campionat que enfrontarà al C.E.Rossell i a l’Atzaneta, per això es convida a tota la gent a que acudeixi al camp per a despedir la temporada tant interessant que ha fet el nostre equip.