sábado, 15 de mayo de 2010

RAPITENCA BLANC 4 LA SENIA 12

Alineació: Porteria: Jordi Dauden, Aleix Tortajada Terreny: Renato Ille, Gerard Fàbrega, Daniel Martínez, Pol Sabaté, Sergi Aparicio i Jose Hernández.

1r. Quart: 0-1 Gols: Pol, ha estat un xut potent que ha entrat directe a porteria. Hi ha hagut una ocasió de gol de l’equip contrari que Dani s’ha encarregat d’esvair.

2n. Quart: 0-1 Gols: Jose. Primer hi ha hagut una pilota al pal i rebuig, que després s’ha convertit en gol.

3r. Quart: 1-2 Gols: Dani, hi ha hagut una jugada d’equip en que el passi de pilota a quedat ens mans de Dani, que tot sol davant la porteria a culminat en gol.
Jose, gol que ha driblat perfectament i ha sabut marcar al porter.

4t. Quart: 0-5 Gols: Festival de gols en aquest quart, per ordre han estat:
Pol, Sergi, Sergi,Pol i Jose.

Avui hi ha hagut clar domini de la Sénia al camp, que ha portat el partit al seu terreny sabent administrar jugades i gols a la perfecció. Cal destacar també el treball dels porters, que cada dia milloren i això es nota a l'equip.