JUGADORS: Jairo, Oriol, Roger, Miquel, Miró, Gabi, Enric, Aitor, Jaume, Capi i Quim;
També: Àlex, Joel i J.Diego
GOLS: Capi (2) i Miró (1)
DESTACATS: Capi
Bona imatge de l'equip senienc que no ha esta suficient per aconseguir puntuar al camp del Deltebre, que es jugava la lliga. Ha estat un partit condicionat pel vent, a la primera part, l'ha tingut a favor l'equip local i ha dominat i a la segona part a la inversa. Als pocs minuts, l'equip local ja guanyava per 2-0. Quan pareixia que el partit es podia trencar, ha arribat el gol de Capi. A falta d'un minut del descans a tornat a marcar el Deltebre un gol que ha acabat sent decisiu. A la segona part, tot i que La Sénia estava dominant el partit, ha arribat el quart del Deltebre al aprofitar una contraatac. Una altra vegada, com va passar al partit anterior, l'equip havia de remontar un 4-1 en contra i l'equip ha tornat a reaccionar amb casta i empenta. D'aquesta manera, han marcat Miró i Capi, donant emoció al partit fins el final. D'altra banda, destacar que també estava en joc la lluita del màxim golejador entre Capi i Marc Paga (davanter del Deltebre). Aquest duel se l'ha endut Capi, finalitzant la temporada amb la magnífica xifra de 40 gols.

EL DIA 1 DE JUNIO TENDRAN EN LA WEB EL ANUARIO SENIENC CON TODO EL RESUMEN DE LA TEMPORADA Y UN GRAN APARTADO ESTE AÑO DEL ALEVIN CON MUCHAS ESTADISTICAS Y DATOS , SE SORPREDERAN.