LA SENIA 3 RAPITENCA 4

JUGADORS: Mihai, Oriol, Roger, Miquel, Miró, Gabi, Enric, Aitor, Àlex, Capi i Quim; També: Jairo, Juan, Joel, Marc, Jaume i Pau.
GOLS: Capi (2) i Miró (1)
DESTACATS: Enric

La notable millora de l'equip no ha estat suficient per puntuar davant d'un dels millors equips de la lliga. L'equip ha sortit amb una actitud totalment diferent a la dels últims partits. L'equip visitant s'ha avançat als pocs minuts de començar, però La Sénia ha empatat ràpidament gràcies a un gol de Capi. Amb aquest marcador s'ha arribat al descans amb la sensació que avui l'equip podia traure alguna cosa positiva. Tot i això, el partit s'ha posat molt complicat quan la Rapitenca ha marcat tres gols seguits, establint un resultat molt abultat per als mèrits que havien fet els dos equips. No obstant això, l'equip no ha baixat els braços i ho ha intentat fins al final. L'equip ha retallat diferències gràcies a un gran gol de falta de Capi i a l'última jugada del partit ha marcat Miró el definitiu 3-4.

EL DIA 1 DE JUNIO TENDRAN EN LA WEB EL ANUARIO SENIENC CON TODO EL RESUMEN DE LA TEMPORADA Y UN GRAN APARTADO ESTE AÑO DEL ALEVIN CON MUCHAS ESTADISTICAS Y DATOS , SE SORPREDERAN.