DIEGO; PALLARES,J.FERRERES,TORRES,JUANJO; JOTA, RAUL, JOFRE, SAM, ALIN; OSCAR GRAU.

1-1 Oscar Grau
1-2 Els Ibarsos
2-2 Jota

El Rossell només ha aconseguit treure un punt contra un equip de la part baixa.

La primera part ha acabat 0-1, la primera ocasió clara que han tingut els Ibarsos han fet gol, mentre que el Rossell durant la primera part han fet dos pals i han tingut tres o quatre ocasions clares de gol.
La segona part va començat amb un Rossell molt posat al partit i als cinc minuts ja havia empatat el partit per mitjà d’Oscar Grau.
Minuts més tard, els Ibarsos a la segona ocasió clara que han tingut de gol han fer el segon.
El rossell ha continuat atacant però el gol no arribava, finalment cap al minut 25 de la segona meitat ha arribat per fi el gol de l’empat. Amb aquest resultat el rossell ha continuat atacant però el resultat no s’ha mogut.

El resultat pel que s’ha vist damunt del terreny de joc ha sigut molt injust ja que les ocasions més clares i la possessió del baló ha sigut per al Rossell.