JUGADORS: JAIRO, ORIOL, JUAN, JOEL, MIRÓ, PAU, GABI, AITOR, QUIM, CAPI, JOEL AP.
TAMBÉ: MIHAI I ADRIÀ.
GOLS: Quim
DESTACATS: Ningú
El pitjor partit de la temporada i en molta diferència. L'equip s'ha mostrat apàtic durant tot el partit i ha sortir golejat contra un rival que a la primera volta es va guanyar per 5-0. A més a més, l'equip ha presentat moltes baixes, amb només un porter i un jugador de suplents. S'ha arribat al descans amb un 2-0 i gràcies, ja que l'equip local ha gaudit de moltes ocasions i el visitant ni una. S'esperava una reacció al sortir dels vestidors, però als cinc minuts ja perdia 4-0. Només a partir d'aquest moment, l'equip ha fet algun perill i ha arribat el gol de Quim. Tot i això, l'equip local ha fet dos gols més, tancant un marcador tan escandalós com just.