DIEGO; PALLARES, ALEIX, J.FERRERES, JUANJO; JOTA, RAUL, JOFRE, SAM, RAMON; OSCAR GRAU.
GOLS:
0-1 Minut 70, ALIN
0-2 Minut 84, JOTA
0-3 Minut 88, OSCAR GRAU

Bon partit del C.E. Rossell que s’ha emportat els 3 punts del camp “El Serrito” de Villafranca.
Encara que els tres gols han arribat a la segona meitat, durant la primera part els visitants hagueren pogut marcar ja que han fet dos pals i el porter del Villafranca ha salvat tres gols clars.
El primer gol ha arrivat gàcies a Alin quan feia pocs minuts que estaba d’amunt del terreny de joc. Ha segut un molt bon gol imparable per al porter.
Amb aquest gol el Rossell s’ha trobat més comode al terreny de joc i ha continuat atacant, d’aquesta manera al minut 84 de partit ha arribat el 0-2 obta de jota despres de l’errada de Sam al llançament d’un penlaty comès sobre Oscar Grau.
Finalment a pocs minuts d’acabar el partit Oscar Grau a fet el seu gol desprès d’un bon xut creuat.
Amb aquest resultat i les victories del PENISCOLA i SANT MATEU, el ROSSELL continua tercer.