JUGADORS: MIHAI, ORIOL, ROGER, JOEL, MIQUEL, GABI, ENRIC, AITOR, JAUME, CAPI, QUIM.
TAMBÉ: JAIRO, JUAN, ÀLEX, MIRÓ, J.DIEGO I MARC.
GOLS: Aitor (1)
DESTACATS: Oriol
La falta d'intensitat i d'actitut ha condemnat al nostre l'aleví. La primera part s'ha jugat exclussivament al camp de La Sénia i d'aquesta manera s'ha arribat amb un clar 0-2 al descans. A més a més, l'infortuni s'ha cebat amb l'aleví, ja que als 5 minuts s'ha lesionat el porter i, a falta de pocs minuts per al descans, ha encaixat un gol en pròpia porta. A la segona part, el partit ha canviat. L'equip no ha jugat especialment bé, però s'ha girat la truita i la pilota ha estat gairebé tota l'estona al camp dels visitants. Tot i això, les ocasions no han arribat fins als darrers minuts, quan Aitor ha marcat un gol i Miró, després d'una gran jugada individual, no ha trobat a ningú amb la seva passada enrere.