sábado, 17 de abril de 2010

LA SENIA 0 RAPITENCA 2

Alineació: Eduard, Quim, Oriol, David, Xavi P, Joan Abella, Pablo, Rafa, Jordan, Ander, Joan Marc
Banqueta: Chis, Marc, Èric, Sergi Bort, Sergi Bel, Joan Z, Pau
Partit jugat amb moltes ganes per part dels seniencs contra el líder de la categoria, la Rapitenca. La primera part ha estat igualada, a La Sénia no se li ha xiulat un clar penal i ha posat en perill la porteria dels rapitencs en varies ocasions, la Rapitenca ha tingut alguna ocasió per a marcar però no ha posat en gaires dificultats als seniencs. En la segona part la Rapitenca ha marcat en els primers minuts mitjançant un xut de fora de l'àrea en que al porter senienc se li ha escapat la pilota de les mans, ha botat a un camp en mal estat i això ha facilitat el gol. A partir d'aquí, La Sénia ha continuat jugant amb moles ganes i ha disposat d'ocasions per marcar però en una contra la Rapitenca ha aprofitat per fer el definitiu 0-2. Ja en els minuts finals amb els seniencs abocats a l'atac l'àrbitre ha anul·lat dos gols discutibles a La Sénia.