LA SENIA 2 AMPOLLA 7

JUGADORS: MIHAI, JUAN, ROGER, MIQUEL, JOEL, GABI, ENRIC, AITOR, ÀLEX, CAPI I PAU; TAMBÉ: ORIOL, ADRIÀ, J.DIEGO, MARC, QUIM I JAUME.
GOLS: Quim (2)
DESTACATS: Quim
Continua la preocupant mala imatge que està oferint l'aleví en les últimes jornades. La primera part ha estat dominada per l'equip visitant i a falta de pocs minuts ha trobat la recompensa amb el 1-0. Tot i això, a l'últim minut ha arribat el gol de Quim, establint un 1-1 al descans. Sense dubte el millor d'aquesta primera part era el resultat. A la segona part l'equip ha sortit amb més empenta i ha gaudit de diverses ocasions que ha salvat el porter visitant. Quan millor pintava el partit, han arribat dos gols seguits de l'Ampolla en dos jugades molt desgraciades. A partir d'aquest moment, l'equip ha baixat moltíssim i han començat a arribar els gols en contra. Entre mig de tots aquests gols ha arribat un altre gol de Quim.