sábado, 20 de febrero de 2010

LA SENIA B 10 ULLDECONA BLANC 6

Porteria: Jordi Dauden / Aleix Tortajada
Jugadors: José Hernandez, Pol Sababé, Sergi Aparicio, Jordi Querol, Marc Cabanes, Gerard Fábrega, Lluís Capitan, Samuel Gallardo i Renato Ille

1r.Quart: 1-0 Gol: Pol “Gol·lasso” des de mig camp, que ha fet un xut fort alt i directe. El joc ha començat ràpid i intens.

2n.Quart: 1-0 Gol: Lluís Hi ha hagut una mica d’embolic davant de la porteria que Lluís a aprofitat per a marcar.

3r.Quart: 0-0 Ha seguit la dinàmica del partit molt ben jugat, Samuel ha defensat la porteria salvant moments de perill.

4t.Quart: 1-1 Gol: Renato Ha començat marcant l’ Ulldecona que ha aprofitat un moment de falta sense barrera per a entrar la pilota a porteria. Després, més endavant, molt bona jugada estratègica en que els jugadors s’han entès i Renato ha aprofitat per marcar. Samuel ha tornat a defensarla porteria i ens ha salvat d’un gol.