Entrenador: Albert Villarroya
JUGADORS: QUERALT, ALBERT, PAU T., CARLOS, MANEL, LLEIXÀ, JORDI, JORGE, XAVIER, DÍDAC i ERIC.
SALIERON: JOSE JUAN, JONATAN, IU, KEVIN, MAYO, PAU R., KOKE.
GOLS: 1-2 Mayo; 2-2 Jonatan.

Podem resumir l’empat de l’infantil senienc contra el Perelló amb la sentència: “Van faltar ganes”.
En una primera part bastant igualada, els groguets van veure com l’equip perellonenc s’avançava en un error de marcatge. Amb el 0-1 es va arribar a la mitja part, tot i que durant els darrers minuts d’aquesta primera vam tenir la oportunitats molt clares per anivellar el marcador. A la segona part, l’equip va sortir molt més “enxufat”, però bastant ràpid va arribar el 0-2 pels visitants, en un nou error de marcatge en un servei de cantonada. A partir d’aquest moment el partit va ser dominat pels locals, aconseguint igualar-lo. Malauradament, aquesta reacció no va poder acabar amb victòria, per falta de punteria i efectivitat en els últims metres