Entrenadors: David Mingorance
JUGADORS: JAIRO, ORIOL, ROGER, MIQUEL, MIRÓ, GABI, ENRIC, MARC, QUIM, JOEL I CAPI. TAMBÉ: MIHAI, ÀLEX, ADRIÀ, PAU, J.DIEGO.
GOLS: Quim (1); Gabi (2); Capi (1)
DESTACAT: ORIOL
Gran partit el que ha disputat l'aleví al camp del Jesús Catalònia. Des del primer minut, el nostre aleví ha dominat el partit i ha gaudit de nombroses ocasions, fins que Quim ha marcat un gran gol de falta. Abans del descans han arribat dos gols més, obra de Gabi (després d'una gran jugada col·lectiva) i de Capi (gran jugada individual que s'inicia al mig del camp). Tot i això, l'equip no s'ha conformat amb el resultat i ha marca el quart, instants després de començar la segona part. Amb el partit sentenciat, han arribat dos gols de l'equip local en dos jugadas aïllades i desafortunades. Tot i gaudir de més ocasions, el marcador ja no s'ha mogut més, establint-se el 2-4 final.