DIEGO; JORDAN, ALEIX, FELIPE, JUANJO; RAMON, PALLARES, RAUL, SAM, ALIN; OSCAR GRAU.

També han jugat: IÑAKI, TORRES i D. CAMPOS.

0-1 RAMON
0-2 GOL DEL BENLLOCH EN PROPIA PORTA
1-2
1-3 OSCAR GRAU

El Rossell s’ha emportat els tres punts del camp del Benlloch gràcies al bon partit realitzat.

La primera part, ha acabat amb 1-2, però el resultat haguera pogut ser molt més ampli per les diverses ocasions desaprofitades. El primer gol ha segut obra de RAMON amb una gran jugada personal. Uns minuts més tard ha arribat el 0-2 (gol a pròpia porta del Benlloch).
Amb aquest resultat el Rossell ha continuat atacant i creant ocasions de gol. El partit no s’ha sentenciat i al final de la primera meitat ha arribat el gol local, un centre que s’ha enverinat i ha acabat amb gol, ha partir d’aquest gol el Benlloch ha entrat al partit i ha tingut alguna ocasió de gol.

La segona meitat ha començat amb un Benlloch atacant però prompte ha manat l’equip visitant que ha continuat creant ocasions.
Tot i l’expulsió rigorosa de Pallarès, el Rossell ha continuat dominat el partit amb molta claredat.
Finalment, desprès de moltes ocasions ha arribat el gol de la tranquil·litat, obra del davanter OSCAR GRAU amb un llançament molt potent de falta.
El resultat haguera pogut ser més ampli.

Gràcies a la derrota del Benicarló el Rossell escala possessions i cada cop està més a prop del líder.

El pròxim diumenge al camp “La Planeta” de Rossell ve a jugar el Morella, un equip que també està a la zona alta de la classificació.