Entrenadors: David Mingorance i Albert Villarroya
JUGADORS: MIHAI, JUAN, MIRÓ, JOEL, ÀLEX, ENRIC, GABI, MARC, QUIM, PAU I CAPI. TAMBÉ: JAIRO, ROGER, ORIOL, AITOR, JAUME, JUAN DIEGO.
GOLS: CAPI (4)

DESTACAT: MIRÓ
Partit amb dues parts ben diferents.
La primera part ha estat clarament dominada per l’equip visitant, encara que no ha tingut sort de cara a porta i s’ha arribat al descans amb un empat a un, una mica injust, ja que el conjunt senienc ha marcat en l’única rematada a porta que ha realitzat.
En la segona part tot ha canviat, l’equip ha sortit dominant i a pel partit. No obstant ha començat passant el contrari, s’ha avançat amb 1-2 el, fins ara, líder de la classificació. A partir d’aquest moment, molt lluny de baixar el cap, els jugadors locals han fet un gran canvi i han anat decididament a guanyar. Així, han arribat tres nous gols de Capi, que els ha marcat tots.
Així doncs, podem dir que l’equip ha trobat el tremi a la constància, i ha acabat guanyant a un dels millors contrincants que s’ha trobat aquesta temporada, que, com ja hem dit, liderava la categoria fins avui.