lunes, 25 de enero de 2010

JESUS Y MARIA 1 LA SENIA 3

Alineació: Chis, Xavi Garcia, Xavi Pomada, Joel, Èric, Robert, Rafa, Joan, Ferran, Martí, i Àlex. Suplents: Tomàs, Jesús, Marc i Sergi Bel.Gols: Ferran, Rafa i Sergi (penal)Jesús i Maria 1- la Sénia 3 (0-2).
Partit dominat per la Sénia, especialment a partir del primer i segon gols, que han estat marcats tots dos en un minut. Fins llavors la Sénia perdia molt la pilota en un camp molt ràpid i menut, al que li ha costat acostumar-se. A la segona part el domini ha estat encara més clar, però la Sénia ha desaprofitat tantes vegades per marcar que ha estat difícil contar-les. El gol local ha vingut quan la Sénia s'ha quedat en 10 per l'expulsió d'Èric per doble groga, però a partir d'aleshores s'ha fet amb la pilota i no ha deixat que el rival tingués cap ocasió més.