Buscar este blog

lunes, 25 de enero de 2010

LA SENIA 2 HORTA 1

POR FIN UNA VICTORIA
Eduard; X.Pomada - Quim - Oriol(J.Marc) - Jordan; Rafa - Pablo(Fran); Marti(Ferran) - Ander - Joan A.; J.Marc(Joan S.). Pau, Ferran, Joan S., Bort, Fran.
Bon partit el fet per l'equip senienc on es va conseguir la segona victòria d'aquesta temporada i s'espera que sigui el tant esperat punt d'inflexió que necessiten per poder aixecar el cap d'una vegada. Joan va obrir el va marcador amb un xut de fora l'àrea i l'Horta va empatar a falta de tres minuts per acabar la primera part. La segona part va ser més dura amb més faltes i targetes per als dos equips, això i l'estat del camp van fer que el joc estiguès constanment parat. J.Marc va marcar el gol que donava la victòria a les acaballes del partit després d'un pase de Joan S.
Cal destacar l'actitud de l'equip durant els 90', les 3 aturades d'Eduard a la primera part i la frescura que van aportar Joan S. i Ferran a la segona part.
Incidències: Joan A. i un jugador de l'Horta van acabar expulsats mentre que l'àrbit va donar per acabat el partit al temps afegit per culpa d'una tangana entre els jugadors dels dos equips.