sábado, 23 de enero de 2010

CAMARLES 3 LA SENIA 2

Entrenadors: David Mingorance i Albert Villarroya
JUGADORS: JAIRO, JUAN, ORIOL, ADRIÀ, MIRÓ, GABI, ENRIC, AITOR, J.DIEGO, JOEL I CAPI. TAMBÉ: ROGER, JOEL, PAU, MARC, QUIM.GOLS: p.p (1); Gabi (1)DESTACAT: Juan
Mal partit el que ha jugat avui l'aleví al camp del Camarles. Des del primer minut l'equip local ha dominat el partit i ha gaudit de nombroses ocasions. Finalment, han arribat dos gols i al descans el marcador reflexava un just 2-0. Només començar la segona part, ha arribat el tercer gol del Camarles, cosa que ha deixat el partit pràcticament sentenciat. El nostre aleví ha intentat reaccionar i ha marcat un gol. Però no ha hagut temps per remontar, ja que el segon gol no ha arribat fins l'últim minut. Esperem que el pròxim partit l'equip surti "enxufat" des del primer minut