lunes, 25 de enero de 2010

LA SENIA 12 RAPITENCA BLANC 4

Avui ha estat un partit molt ben jugat i molt ben treballat desde la banqueta, els dos entrenadors estan molt compenetrats es nota que tenen ganes de guanyar i aixó es transmet als jugadors que treballen per igual. Alineació: Porteria: Jordi Dauden, Aleix Tortajada Terreny: Jose Hernandez, Pol Sabaté, Sergi Aparicio, Jordi Querol, Gerard Fàbrega, Marc Cabanes, Lluís Capitán, Albert Abella, Renato Ille i Samuel Gallardo.
1r Quart: 1-0 Gol de Jose 2n Quart: 1-0 Gol d'Albert 3r Quart: 1-0 Gol de Jose

En aquest quart es podien haver marcat més gols. Lluís ha fet una jugada en que s'ha quedat sol i a punt de marcar li han desviat; una altra jugada pefecta en que tots hem aplaudit ha estat de Lluís-Jose-Gerard, llàstima que el porter ha desviat. 4t Quart: 4-0 -Gols de : Renato, Pol, Sergi i Lluís. El gol de Sergi també ha estat per admirar, fent ziga-zaga ha arribat davant la porteria i gol!