Tambien jugaron: Torres-Iñaqui-Jordan-Oriol
1-0 Grau
2-0 Jota
3-0Grau
4-0Jota
Gran partido el jugado en Rossell imponiendose por 4 a 0 ante un rival que en todo momento no dio el partido por perdido i lucho hasta el final.
El Rossell sigue la racha de resultados que lo colocan en una posicion optima de luchar por el ascenso.

C.E. Rossell: Carmona, David Pallarés, Joan Giner, Aleix, Raul, Jofre, Ramon, Oscar, Amadeo i JJ. Canvis: Jordan, Iñaki, Oriol i Torres.
C.D. Playas Alcossebre: Roberto, Antonio, Carlos, Juanlu, Victor, Fran, Nestor, Matias, Daniel, Itamiv i Samuel.

El passat diumenge, en el Camp Municipal de "La Planeta", va tindre lloc el partit del CE Rossell contra el CD Playas de Alcossebre, on l'equip local va obtindre la victòria per 4 gols a O.Des del primer minut del partit, el Rossell va anar trenant jugades i en pocs minuts, ja s'adelantava en el marcador amb un gol d'Oscar. L'equip seguia lluitant en una tarde molt freda i ràpidament, arribà el segon gol de falta, de JJ. Abans d'arribar la represa, en una especialitat d'Oscar com són les faltes, en un xut molt potent, va sorprendre a l'equip visitant, així que va arribar el tercer gol de la tarde.En la segona part, degut al resultat, l'equip visitant, va anant ajuntant línies i en algun contraatac volia sorprendre a l'equip local però JJ en una jugada portada a terme per la banda dreta, Pallarés, JJ va rematar un baló dins l'àrea menuda i va sentenciar el partit, amb el quart gol. A partir d'aqui, el partit no va tindre més història i l'equip local s'emportà la victòria. El C E Rossell vol donar les gràcies a tots els aficionats que van assistir al partit en una tarde tant freda i vol recordar que el diumenge a les 16.30h, en el Camp Municipal de Benicarló, tindrà lloc el partit Sporting Benicarló - C E Rossell, un molt interessant partit per a tots els aficionatsEls resultats dels prebenjamins, per la seua banda, van ser els següents: Rapitenca Blanc 10 - Rossell Negre 6Rapitenca Blau 7- Rossell Blau 9