AMPOSTA BLANC 7 LA SENIA 9

PORTERIA: Jordi Dauden i Aleix Tortajada.
JUGADORS: José Hernández, Jordi Querol, Pol sabaté, Sergi Aparicio, Gerard Fàbrega, Lluís Capitan, Albert Abella, Renato Ille i Samuel Gallardo
.

Avui ha estat un bon partit, amb un 70% de possessió de pilota en que els jugadors no han perdut oportunitats, el joc ha sigut ràpid i intens. Cal destacar la intervenció dels porters que avui han fet una bona tasca salvant gols i parant xuts a porta que deu ni do! Molt bé nois!
Primer quart: 0-2 Bones jugades en equip, gols de Jose 1r. i Renato 2n.
Segon quart: 0-1 Gol de Jose. Hi han hagut moments de perill, en que Samuel ha intervingut per salvar-los junt amb el porter.
Tercer quart: 0-0 Bones jugades en general destacant a Gerard i Renato però sense gols.
Quart quart: 1-0 quart relaxat en el que els jugadors han donat marge per a que ens marquessin un gol.