viernes, 18 de diciembre de 2009

AMPOSTA B 2 LA SENIA 1

Alineació: Chis, Èric, Xavi Pomada, Xavi García, Joel, Dani, Robert, Jordan, Ferran, Joan, Sergi Bel. Suplents: Tomàs, Pablo, Jesús.
GOL . jordan
El domini va correspondre a l'equip local durant la primera meitat, en possessió de pilota i joc, però no en ocasions, doncs van aprofitar les dues que van tenir, i la Sénia, que, a pesar de no tenir la pilota, en va tenir més, no en va realitzar cap. Especialment molt clara va ser una a l'inici del partit i amb el resultat de 0-0, que hagués pogut ser determinant per al desenvolupament posterior del partit. A la segona part, domini quasi absolut de la Sénia en totes les facetes del joc. Una vegada marcat el primer gol pareixia no tant sols que la Sénia empataria, sinó que s'enduria la victòria; però la seva total ineficàcia de cara a porta, va deixar el resultat tal com estava, i a un Amposta, que des del minut quinze de la segona part perdia temps descaradament i que veia el partit perdut, respirant tranquil·lament.